Імміграція до Манітоби
-
В мене така ж була ситуація. Я писав що паспорт дійсний до мого 45- ліття. 😁
-
Робота стабільна, у найближчі 2 роки як мінімум змін бути не повинно. Подорож до Вінніпегу це не дуже привабливий варіант у моєму випадку, не тільки гроші, та і транспорт і час можуть бути проблемою. 1. Якщо подаватися на EOI без результатів з англійскої, а при заповненні форм після отримання LAA додати Celpip, то можуть бути проблеми з отриманням номінації? 2.Чи можна після отриманні номінації потім з документами на федеральний етап додати результати CELPIP? Дякую.
-
Якщо захочете здавати тест то переглядайте увесь час дати бо часами звільняються місця бо люди переносять собі тести на інший день, я так замість через місяць записався на через 2 тижні
-
1. Так не можна, на момент подачі ЕОІ тест має бути, ви там бали вказуєте 2. Teer 2 можна без тесту, тому можна не здавати і подаватись 3. Втрата 2 зайвих місяців 4. Хороший варіант. Або 2, або 4. 2 ризикованіший, тому що а) офіцер може дзвонити і перевіряти ваш рівень володіння мовою і б) якщо зміните роботу на інший teer, можуть бути проблеми вже з отриманою номінацією, або все одно треба буде доздавати тест, це затягне процес. Я б обирала 4. Якщо робота стабільна і ви там надовго, можна 2.
-
Потрібна порада. Відпрацював 7 місяців за ноком TEER 2. Найближча вільна дата на екзамен CELPIP у нашому місті (Brandon) буде через більше ніж 2 місяці - на початку грудня. Плануємо подачу за SWM. Якщо англійську зовсім не здавати - за іншими факторами я зможу набрати 775 балів, що здається буде достатьно для отримання LAA якщо дивитися на останні вибірки. Щоб Ви порадили: 1) Подавати EOI зараз та записатися на CELPIP тест у грудні. При отриманні LAA чи можна буде додати результати тесту якщо раніше їх не вказували? 2) Подавати на EOI та не здавати тест з англійської взагалі (не впевнений чи так можна) 3) Чекати грудня. Здавати тест. Подавати на EOI. 4) Поїхати у Вінніпег та здати тест у кінці жовтня. (додаткові витрати на пересування) Подавати на EOI. Дякую
-
Заявку чи подачу на номінацію?
-
Влітку вони трохи повільніші. Почали розгрібати все, що назбиралося 🙏Чекаємо і віримо
-
В особисті напишу, не хочу чат захламляти😉
-
Ні, я займалась в Польші цим. А що?