Імміграція до Манітоби
-
Ви десь не правильно відповідаєте. Ті пункти, які ви окреслили, спочатку появляються, а не в табличці
-
Кому приходив такий лист? Це скоро AOR буде чи просто взяли в роботу заявку? Аплікація висіла 4 місяці в статусі submitted
-
У мене навіть Тір не запитує
-
Стоїть
-
Якщо поставити yes напроти роботи в Манітоба за останні 6 міс?
-
В мене нема цих пунктів
-
Так-так, мінімум 4 має бути по кожному модулю по будь якій програмі
-
По СВМ також не пропустите, якщо щось буде нижче 4.
-
По SWO рахують бали за мову по найнижчому, по SWM рахують за кожний модуль окремо, якщо не помиляюсь
-
Паспорт з візою, ворк перміт, щоб залишиться.
-
Дякую)))
-
Це не залежить від програми. Це різниця у визначенні середнього балу в залежності від типу екзамену. В IELTS по середньому рахують, в CELPIP по найнижчому. Але мінімум 4 для обох програм.
-
Чи є в когось досвід повернення в Україну, а після повернення знову в Канаду? Які документи потрібні? Паспорт та ворк перміт?
-
Не має такої вимоги
-
Доброго ранку) читаю тут часто , що по SWO беруть найнижчий бал із 4х пунктів по мові, а по SWM не так? Дякую
-
Доброго ранку, бачила інформацію, що компанія в якій я працюю повинна бути зареєстрована в Манітоб мінімум 3 роки, можете скинути посилання на офіційний сайт?
-
youtu.be/Pl78huLnl54
-
Доброго дня. Маю питання чи може хтось має якийсь зразок листа від роботодавця для подачі на ПР. Всім заздалегідь дякую. Всім гарного дня, вечора або ночі)))
-
Добрий день! Підкажіть під час заповнення аплікації диплом спеціаліста вказувати як бакалавр чи магістр?
-
Соррі, але 7 це не завалив))) завалив-це 3. По СВО беруть по найнижчому
22 Jan 2023, 05:40
88737/236993
9 minutes ago