Імміграція до Манітоби
-
Там треба його вказати якщо він є (думаю це пришвидшить процес).
-
Можна з печаткою
-
Вітаю! Прошу вибачення, що турбую, але хочу почути думку самої обізнаної тут людини) Якщо я відпрацював 1 рік на фултайм, звільнився, але потім знову працевлаштувався в ту ж компанію на фултайм (без контракту), чи може це бути умовою для подачі на SWO? Чи контракт має бути на момент подачі? Дякую!
-
Треба тільки електронні скани.
-
Доброго дня! Питання до тих хто вже подавав документи на ПР, чи обов'язково мати якісь оригінали документів, або можна всі електронні скани? В мене оригінал тільки закордон. Внутрішній паспорт, народж.серт., атестати усі в укр, не має бажання відправляти поштою, не надійно. Заздалегідь дякую за увагу
-
А телефон сканити можна?
-
Ви зможете податись лише після 6 місяців роботи і потрібно продовжувати там і працювати, ну або по swo, вони хочуть лише 6 місяців і все. Я вже рік на своїй роботі і хочу змінити дууууже сильно, але боюсь що втрачу номінацію. Тому питаю, можливо хтось мав досвід і все вийшло
-
На сайті пише, що ні
-
Теж цікавлюсь Як це взагалі зробити? Наприклад я зараз фулл тайм, і як я можу пройти трейнінг на новій роботі, та зрозуміти чи я хочу лишатись чи ні? Наприклад якщо мені не сподобалось/мене звільнили через 2 тижні, що тобі робити? Як це можливо мати офер на руках, якщо є фулл тайм вже?
-
Та можливо хтось телефоном робив, а то якісь допотомний вік бігати шукати хто відскануе
-
Чи означає цей лист, що їм потрібні додаткові документи від вас?