Імміграція до Манітоби
-
Доброї ночі! Підкажіть будь ласка чи можливо здавати celpip за паспортом, термін дії якого було подовжено у консульстві?
-
Усім доброго вечора, дорогі друзі! Вибачайте, якщо задаю питання, які вже люди задавали . Перше, я хотів уточнити чи при перекладі українських документів потрібно перекладати на англійську «по-батькові» в дому же свідоцтві про народження і в других документах. Чи можна просто писати своє імʼя і прізвище. Дякую! І друге питання, чи потрібно робити переклад українського паспорта внутрішнього? Якщо так, можливо може хтось прикладом поділитися! Це документи на номінацію я збираю. Бажаю всім успіхів та миру!
-
Дякую Вам. Ми вже в процесі очікування номінації. Чекаємо вже майже три місяці
-
у мене така ж ситуація, як у вашого чоловіка. чекаю на паспорт і буду подавати на новий ворк перміт. загалом, потрібно аби вони розглянули заявку і дали згоду на новий ворк перміт, вони вишлють лист з номером нового документу і датою його закінчення. а потім залишиться чекати лише на паперовий ворк перміт поштою. я так робила, коли подавалася на опен ворк перміт. згоду дали буквально за тиждень. надіюся так буде і цього разу тому зарання не переживайте, мало би вистачити часу. а загалом так, я думаю коли вже подастеся на провінційну хоча би, вже буде привід запросити якийсь документ аби мати змогу продовжити ворк перміт, як вам і написали вище) все буде добре
-
Так, це я розумію. Я вважала, що такі люди як мій чоловік, кому дали по прильоту WP не на три роки, а менше (через меншу дію паспорта), то вони мають одну єдину змогу продовжити свій WP до трьох років - це зробити новий паспорт та податися по ньому на продовження WP. Але! Це треба зробити до 31.03.2024 року. Я що помиляюсь?
-
Тоді виходить так, що ота страшна дата 31 березня 2024 року потрібна тільки тим, кому потрібно продовжити статус, але вони ще не подалися на номінацію?