Імміграція до Манітоби
-
скажіть будь ласка, перекладали документи з російської та і української мов (атестат російський, свідоцтво про народження українське), а тому по різному переклали на англійську і призвіще і імʼя у призвіщі з українського варіанту буква H з російського буква G а імʼя українською Oleksandr а з російського атестату, де пише що виданий саме Александру, переклали відповідно Aleksandr чи можуть бути з цим якісь проблеми? що не співвідносяться на англійській мові призвіще і імʼя з документів
-
Але тільки на федеральному рівні?
-
Дякую за Ваш меседж. Це я розумію. Моє питання було чи зможу я подовжити WP з новим паспортом на федеральному рівні? І якщо так, то коли? Після отримання AOR, чи раніше?
-
Намагаюсь зловити вже майже два місяці щоденно. То зовсім не видає слоти, то не встигаю заповнити. Ось і нервую що робить. Мені здається, пане Wes, Ви якось писали, що подовжити WP можна буде на федеральному рівні, але тільки після отримання AOR. Це так? Якщо так, то цей варіант буде як запасний
-
Це я розумію. Паспорт закінчується у жовтні 2024 року. Але треба терміново зробити новий паспорт, щоб мати змогу податися на подовження WP (до 31.03.2024). Питання в тому, що ніяк не можу зловити вільні слоти на запис в консульство. Через те може так статися, що новий паспорт зможу зробити вже після 31.03.2024. Читаю, що люди чекають на нові паспорти 5-6 місяців. Тобто податися з новим паспортом на подовження WP до 31.03.2024 можу не встигнути. Тому і питаю як ще можна буде подовжити WP? Зараз ми в очікуванні номінації (10 жовтня буде 3 місяці)