Імміграція до Манітоби
-
Це я розумію. Паспорт закінчується у жовтні 2024 року. Але треба терміново зробити новий паспорт, щоб мати змогу податися на подовження WP (до 31.03.2024). Питання в тому, що ніяк не можу зловити вільні слоти на запис в консульство. Через те може так статися, що новий паспорт зможу зробити вже після 31.03.2024. Читаю, що люди чекають на нові паспорти 5-6 місяців. Тобто податися з новим паспортом на подовження WP до 31.03.2024 можу не встигнути. Тому і питаю як ще можна буде подовжити WP? Зараз ми в очікуванні номінації (10 жовтня буде 3 місяці)
-
Добрий вечір . Кому сьогодні прийшла LAA? Я трошки в шоці , я вказувала що в мене довгостроковий контракт , розраховувала на SWM, сьогодні була спеціальна вибірка для українців , саме SWO на 60 балів, і я отримала LAA, як таке може бути? Ще й в аплікейшн я бачу пораховані бали по 1000 бальній системі
-
Ні, ми не віддавали свої. Взагалі можна мати одночасно два діючі закордонні паспорти.
-
💬💬💬 Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты в oпиcaнии пpoфиля
-
Дякую
-
Тут не знаю. Я працюю вихователем і в мене нема 2 місяців не робочих. Всі не робочі дні не з моєї вини оплачуються. Теоретично, є фул тайм джоб офер і місце за вами зберігається, якщо ви не працюєте, тому не має бути проблем 🤷♀️
-
Якщо срок дії паспорта вийшов, його також забирають якщо ви не напишете заяву що хочете його залишити. В мене 3 паспорти на руках ( 2 діючих і один анульований, бо срок вийшов) а в чоловіка 4 ( 2 діючих, 2 анульованих). Якщо їм не сказати, що ви хочете зберегти паспорт, тоді вони їх забирають.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я не встигну зробити новий паспорт щоб мати змогу податися на подовження WP (тобто до 31.03.2024), то як тоді ще я зможу подовжити WP ще на рік (щоб було 3 роки, як у всіх)? Я правильно розумію, що тільки коли я вже буду на федеральному рівні та отримаю AOR? Чи я помиляюсь? По прильоту WP був виданий на два роки, бо паспорт закінчувався через два роки