Імміграція до Манітоби
-
Все ок. Дякую за увагу вашу і пана Red ) Основне питання у кримінал чеку було. Я особисто поїхав в офіс і дуже хитро запитав і вивідав з них інформацію
-
Вам пан Red⬆️ правильно все відповів. Можете мати 2 паспорти. Наприклад, в мене паспорт закінчується десь у 2026р. Тому я зараз собі роблю ще один, на випадок якщо нашому МЗС спаде на думку зробити, як білоруси. Хто не знає, ті в один день просто припинили вчиняти всі паспортні дії в дип.установах.
-
В мене був подовжений термін його дії. Та я його використовую
-
Навіть якщо в нього закінчився термін дії?
-
Потрібна порада🆘️ Скільки дається часу на повернення старого паспорта до консульства при оформленні нового?
-
Так, треба зробити у банку money order заздалегідь
-
А оплачувати потрібно в банку до подачі документів?
-
О ні, сорі, не пам'ятаю.
-
А не пам'ятаєте ,випадково, скільки часу дається на повернення старого паспорта?
-
Та мабуть місяця 3 десь
-
Ділюсь досвідом отримання Criminal record check з Південної Кореї. Податися можна тільки особисто приїхавши в консульство в Торонто, безкоштовно. Щоб не їхати за нею повторно треба купити конверт експрес пошти і залишити їм. Протягом тижня вже отримала довідку поштою додому у Вінніпег.
-
Дуже дякую за відповідь! А скільки часу Ви чекали на нові?
-
Забрали коли подавали. Але там була можливість одразу не віддавати паспорт, бо були у консульстві у Торонто, і я думала що паспорт старшій дитині треба буде щоб додому летіти. (Не знадобився, бо в нього документи взагалі не просили під час перельоту). Та в консульстві сказали, що є можливість написати зобов'язання що надішлю їм паспорт потім поштою. Але я все ж одразу віддала паспорти, щоб потім не було хвилювань..
-
В Вас їх забрали, коли Ви подавали документи, чи коли отримували вже паспорти нові?
-
Невпевнена про дорослі, але дитячи паспорти в мене забрали, коли міняла дітям.