Імміграція до Манітоби
-
They will just damage it - punch a hole, or smth. And that's all
-
В мене був подовжений термін його дії. Та я його використовую
-
If it is already expired - it's not valid, so there is no ponit in taking it away
-
Навіть якщо в нього закінчився термін дії?
-
If you have only one passport, you can have the second one. It's permitted by the law. So you don't have to return passport. But only if you have one on your hands.
-
Потрібна порада🆘️ Скільки дається часу на повернення старого паспорта до консульства при оформленні нового?
-
Так, треба зробити у банку money order заздалегідь
-
А оплачувати потрібно в банку до подачі документів?
-
О ні, сорі, не пам'ятаю.
-
А не пам'ятаєте ,випадково, скільки часу дається на повернення старого паспорта?
-
Та мабуть місяця 3 десь
-
Підкажіть будь ласка, чи можливо потім дозавантажити документи в аплікейшн на мпнп? В категорію Інше.
-
Ділюсь досвідом отримання Criminal record check з Південної Кореї. Податися можна тільки особисто приїхавши в консульство в Торонто, безкоштовно. Щоб не їхати за нею повторно треба купити конверт експрес пошти і залишити їм. Протягом тижня вже отримала довідку поштою додому у Вінніпег.
-
Дуже дякую за відповідь! А скільки часу Ви чекали на нові?
-
Забрали коли подавали. Але там була можливість одразу не віддавати паспорт, бо були у консульстві у Торонто, і я думала що паспорт старшій дитині треба буде щоб додому летіти. (Не знадобився, бо в нього документи взагалі не просили під час перельоту). Та в консульстві сказали, що є можливість написати зобов'язання що надішлю їм паспорт потім поштою. Але я все ж одразу віддала паспорти, щоб потім не було хвилювань..
-
В Вас їх забрали, коли Ви подавали документи, чи коли отримували вже паспорти нові?
-
Невпевнена про дорослі, але дитячи паспорти в мене забрали, коли міняла дітям.
-
🆘️🆘️🆘️ При оформленні закордонного паспорта старий паспорт забирається?
-
Це залежить, що саме перевіряють. Дуже складно щось сказати.
-
Ні я маю на увазі робота тут в Канада
22 Jan 2023, 05:40
88996/238481
about an hour ago