Імміграція до Манітоби
-
А ці компанії, контактують? Чи знаєте про це щось ?
-
Зрозумів ! Але якщо інформація в резюме геть розбіжна з тим, що вказували при заповненні анкети ? Чи збирає IRCC данні про бекграунд чек чи не збирає? Хочу зрозуміти чим я ризикую : роботою чи PR взагалі на кон зараз ставлю
-
ПИТАННЯ: на PR потрібен нам full-time це 30 годин в тиждень цілий рік. Тут начебто все зрозуміло, але як рахується робота вчителя в школі та/або вихователя в садочку якщо два місяці в році по суті вони не працюють?
-
Багато роботодавців так роблять. Наймають спеціальні компанії, які займаються таким розслідуванням. Перевіряють як поліцейські бази, так і дані з вашого резюме. Часто контактують з попередніми роботодавцями в різній формі: телефоном або просять заповнити спеціальну форму
-
2 years
-
Доброго дня, потрібна допомога стосовно освіти. В Україні закінчив 9 класів і 4 роки коледжу. Перший рік в коледжі був за 10-11 клас. І тепер не можу розібратися, як правильно вказувати інформацію стосовно навчання. Вказувати що маю one post-secondary program of 3 years чи one post-secondary program of 2 years.
-
Підскажіть де регеструватися треба після отримання LAA зараж прийшов але силок ніяких не мае
-
I appreciate for your answer!
-
Great! Thanks And maybe you know : is this background check to be able for opening for IRCC or government, if I’ll apply to PR in future?
-
Мы ждем по СВО но вчора нічого не прийшло
-
А де дивитися коли виборка?