Імміграція до Манітоби
-
А де дивитися коли виборка?
-
Вона подавалась в Кракові через ДП Документ, тому трішки менше місяця
-
3,5 місяці, 10.06-28.09
-
Employers don't have access to your visa application data. And background checks before employment of any person - it's mostly police clearance.
-
Вітаю ! Хтось стикався з бекграунд чек , перед тим як вас винаймають на роботу ? У мене дуже різна інформація що вказана в резюме та в анкеті при заповненні на подачу візової аплікації. Наскільки впливає те що бекграунд чек я можу не пройти на процес іміграції? Я знаю що впливає багато чого, але був дуже вдячний, якщо зможете підкріпити чимось свою думку
-
Усім доброго дня, дорогі друзі! Вибачайте, якщо задаю питання, які вже люди задавали . Перше, я хотів уточнити чи при перекладі українських документів потрібно перекладати на англійську «по-батькові» в дому же свідоцтві про народження і в других документах. Чи можна просто писати своє імʼя і прізвище. Дякую! І друге питання, чи потрібно робити переклад українського паспорта внутрішнього? Якщо так, можливо може хтось прикладом поділитися! Це документи на номінацію я збираю. Бажаю всім успіхів та миру!
-
Особисто я - ні. У мене паспорт дійсний. Але на момент подачі на ПР паспорт має бути не подовжений. Тут багато учасників про це відписувати. Справа про ПР , а не номінацію.
-
В залежності від компанії. Можуть нараховувати дні відпустки.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, подавалися по SWM і сьогодні отримали лист LAA. Я подивилася, вчора була вибірка по SWO. Чому ми отримали лист зараз?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, якщо отримали новий паспорт, куди подавати щоб переставили візу зі старого?
-
Короче це вам трошки пруфів про Макдон, та чому я не захотів підтримувати руські поля за бенефіти
-
Свіженький)
-
Доброго дня. Можливо хто-небудь може порадити гарного автомеханіка для діагностування авто при купівлі з рук? Будемо вдячні 😌
-
Теж дивився цю фірму але передумав
-
У Макдон одні з найкращих бенефітів в манітобі , якщо не найкращі Тому , не зволікайте Люди по 30 років там працюють І зп підіймають постійно Все організовано та круто Дуже рекомендую
-
+380 99 044 54 12 @holodiuk_mariia Дуже швидко перевели, але ціна залежить від кількості текстової частини
-
Підскажіть будьласка хто робив дитині новий. Візит рекорд на новий паспорт киньте будьласка ссилку .
-
15 місяців ок для SWM. Купа народу подалась через того роботодавця
-
Підкажіть будь ласка скільки часу зайняло виготовлення нового паспорта?
-
Немає відпустки, поки ви тимчасовий працівник. Але щотижня те, що вам мали б сплатити відпускними, приходить у пей стабі. Тобто відпускні не накопичується компанію , а сплачуються відразу
22 Jan 2023, 05:40
89040/238482
15 minutes ago