Імміграція до Манітоби
-
Добрий день порадьте будь ласка перекладача в Україні не за всі кошти Світу бажано. Переклад на ПР Дякую
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка гарних сертифікованих перекладачів ( можна з України). Треба і на китайську і на англійську мову. Щоб швидко і не за всі гроші Світу☀️🎈
-
Ви вже стикалися з такою ситуацією?
-
Дякую
-
Буду вдячна за відповідь
-
Дякую ❤️
-
Можна додавати документи після оплати і відправки анкети
-
Доброго ранку,підкажіть будь ласка,довідка про закінчення школи (11 клас) підійде для міграції?Нажаль атестату нема.Школа може зробити тільки довідку
-
Підкажіть будь ласка. Чи можна додавати документи у кабінет після сплати на номінацію? Можливо, не встигне дійти одна довідка до того, як закінчаться 60 днів для подачі. Або краще заново заповнити і пройти вибірку і оптом вже всі документи завантажити?
-
Я не спорю. Просто виправляю. Я це питання мала до того, як подаватися. Тож ділюся власним досвідом
-
I can be wrong about this. There is a possibility that my brain mixed up these two factors...
-
Дякую жити стало простіше))
-
Це не правда про більше 3-х років. То якщо ваш особистий бізнес і ви подаєтеся як підприємець. Ресторан, де я працюю буде святкувати 2 роки у листопаді. Я номінацію вже отримала навесні
-
Не секрет Дозвіл від батька на іміграцію для дитини. Я підгвантажувала все, що маю на федеральний. Лише резюме не складала, ботне знала, що його питають. Доки тихо, тож можливо, не запросять.
-
У нас так, вже місяць як інфа зникла і поки нічого. Гроші не повернули поки і статус теж не змінився, лише received
-
Company must be registered for more than three (?) years. Conpany must be registered in Manitoba, or have a registered office in Manitoba. I think that's all that matters.
-
Доброго дня! Шукаю собі працю і розмірковую: яким саме крітеріям повинен відповідати працедавець, аби моя майбутня подача на номінацію та PR пройшла чітко і, бажано, швидко? Підкажіть. Дякую!
-
Ні. Не можна.
-
@knebekajze хоче кікнути @zaretski_nikita з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 05:40
89089/238482
8 minutes ago