Імміграція до Манітоби
-
Добре, а якщо я женюся на Канадкі? То спец програми не має про це?
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/eligibility/ Here everyone speaks about SWO or SWM, 'cause only other way is through studying in University... or through Express Entry... but you don't want to try EE, believe me. So... no. There is no other way.
-
Припустимо це буде, це буде лічитись як close relatives по свм або сво, бо було меншонт всі окрім супругів. Або є все таки якась програма, наприклад спонсорщіп це що?
-
Я записувала в червні маму на два тижні вперед. Але нам потрібний був лише понеділок. Треба питати по клінікам
-
Є питання щодо підтвердження попереднього досвіду роботи. Бачила у відео що це можна зробити за допомогою форми ок5. Її як і всі інші документи треба перекласти? І чи треба перекладати довідку про відсутність судимості з дії? Дякую
-
Добрий ранок. Хотів швидко уточнити одне питання Якщо податись на гуманітарну программу, і у разі не одобрят, після цього можна буде податися на звичайну програму? Або будуть якісь санкції через першу подачу. Завчасно дякую за відповідь!
-
По гуманітарній програмі це не є підставою для подачі. Виникне питання в офіцерів, як Ви тут опинилися
-
У мене русский крымский диплом я не можу його потдвердит, и ще таких с Крымом вещей богато.. так шо для мене е сенс
-
Кошті 10+2+2 на родину акумуліровани у сина , он не основний аплікант , так можливо ?
-
В Манітобі немає сенсу подаватися по гуманітарній програмі. Українці не є біженцями в Канаді і шанс отримати її вкрай мінімальний
-
Це бали без дiплома?
-
Та чому не працюють? Вам скільки разів років? Досвід роботи є до Канади чи у Канаді? Якщо вам між 21-45 і ви відпрацювали 1 для фактору 3, то для SWM у вас буде 500+75+40=615. Цілком ОК бал для певних професій. А якщо у факторі 3 у вас 2 роки, то ви пройдете через 2-3 вибірки
-
Питання в другом пiсля цей подачи сможу ли я потiм по другой? Если отказ
-
По Cuat але экономични программы не процуют для Мене