Імміграція до Манітоби
-
Если вы с украины через дию можно запрос сделать но его потом нужно через бюро переводов оформить и нотариально заверить.
-
Добрий ранок. Підкажіть, будь ласка, довідка про не судимість можна отримати онлайн? Якщо немає закордону паспорту і укр номера, на сайті просить це
-
Дію можна через банк подтянути
-
Скільки років тобі? Мабуть батьки зможуть допомогти?
-
Не тiльки свідоцтво о нарождении
-
Як це так? В загалі не маєш? Укр номер можна зробіть
-
Там просить укр номер та паспорт в мене немае укр паспорта
-
20 років усе в тебе в руці якщо дійсно хочеш чогось досягти
-
От це погано.((. Тоді треба звертатися до посольства і казати що хочеш повернути українське громадянство якщо був и родився на той час в Україні
-
А Український у вас є?
-
В мене российский паспорт був малий коли видали його
-
Буду дуже вдячна 🙏
-
Спочатку треба отримати Український внутрішній паспорт. Я сумніваюся що це можливо зробити закордоном. Можливо у Польщі
-
Ну в такому випадку можна не заморачуватися)
-
В нас вже все перекладено. Просто чоловік працює не за освітою, працює зварювальником і має сертифікат по цьому з Канади і з Європи
-
Враховуючи що вам всеодно доведеться робити переклади дипломів (якщо вони у вас тільки на українській мові) для SWM і якщо ви маєте освіту відповідну до вашої професії то я б вам рекомендував все ж зробити евалюацію, зараз це безкоштовно і не складно, а в майбутньому скоріше за все пригодиться...
-
Доброго дня. Можливо хтось проживав в Угорщині. Підскажіть будь ласка як ви взяли довідку про несудимість Дякую!
-
Дякую 🤗
-
Якщо ви маєте на увазі безкоштовний wes gateway, то для іміграції це не підходить, а стандартний wes eca, який підходить для іміграції, але не обов’язковий для mpnp, не є безкоштовний.