Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт! Хотів би почути пораду від людей які знають. Працюю в компанії більше року, фултайм. Вже відправив документи на піар на федеральний етап, місяць тому відправив і чекаю. Проблем не маю, АЛЕ!!! Компанію продають і сьогодні мені дають підписати лист на моє звільнення, мотивуючи це звичайною юридичною формальністю. Кажуть що новий власник нас звільняти не збирається, але на питання яким числом нас зарахують назад відповіді не має. Документ я поки що відмовився підписувати. Які дасте поради? Що робити???
-
В моїх довідках з місць роботи з України теж не було інформації про обов'язки, але посада була вказана. Також не було вказано кількість годин, а лише зазначено, що робота на повний день. Зарплата була вказана як "згідно зі штатним розкладом", тобто без сумми. Але жодних питань з боку MPNP не було.
-
доброго дня. порадьте будь ласка нотаріуса. Для завірення підпіса.
-
Якщо це іноземна компанія то проблем вам надати від керівника reference letter не бачу цього достатньо з ок-5
-
Добридень. Підкажіть будь ласка, де можна звернутись до міграційного консультанта?
-
Всім привіт. Може хтось збирається летіти з України до Вінніпегу? Необхідно привезти ліки. Напишіть в приват. Дякую
-
Звичайно можуть- скажуть не має для вас більше роботи і все. Але юридичні наслідки звільнення абсолютно різні. В одному - я гублю все, в іншому навіть можу отримувати тимчасово гроші по безробіттю і мати якесь пояснення для MPNP.
-
Зрозуміло, дякую за підказку. Попробую пошукати які умови, якщо в мене неповний робочий тиждень.