Імміграція до Манітоби
-
таке питання , працюю у сфері встановлення ламінату, ( це не велика компанія людина 5 працює) начальник каже що фулл тайм, ( але попереджає що взимку може взимку не бути роботи тиждень , два) і надсилає мені paystub кожні два тижні , працювати почав нещодавно , з такою роботою можна подавати на піар після 6 місяців роботи чи треба набрати годинник? підкажіть, будь ласка, у кого була така ж робота і подалися на піар і їх досвід роботи прийняли?
-
Доброго дня. Зараз у Торонто, забрав новий паспорт. Запитав офіцерів у терміналі 1 та 3 - відповіли, що за новими стаді пермітами звертатись у ircc 😏. Знаходив інструкції (у цьому чаті, чи Українська Манітоба) як правильно податись на новий стаді-перміт дитині і які форми підвантажити треба, але вже за пів року очікування загубилося повідомлення. І не можу знайти. Підкажіть, будь-ласка.
-
Жемевко Вікторія: привіт всім👋🏼 шукала англійську для Канади і натрапила на цей канал можливо комусь буде також корисно⬇️ youtu.be/lHjllD2yK3c?si=mVborhNqw8e_TZxn
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
а де ви то дивитися? просто цікаво)
-
Привет, нужны люди, заработок достойный, можно без опыта, нормальная работа, не сложная, подробности в личку
-
@banofbot
-
Всім привіт! Хотів би почути пораду від людей які знають. Працюю в компанії більше року, фултайм. Вже відправив документи на піар на федеральний етап, місяць тому відправив і чекаю. Проблем не маю, АЛЕ!!! Компанію продають і сьогодні мені дають підписати лист на моє звільнення, мотивуючи це звичайною юридичною формальністю. Кажуть що новий власник нас звільняти не збирається, але на питання яким числом нас зарахують назад відповіді не має. Документ я поки що відмовився підписувати. Які дасте поради? Що робити???
-
Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, як подивитися тепер статус аплікації на федеральному етапі, якщо вона створювалася без GCKey?
-
Вітаємо, Анна Захарова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua