Імміграція до Манітоби
-
навіть common law нема?
-
Нема, я тотально зразкова, мене можна показувати в музеї 😁
-
Я чекаю другий місяць, хоча мій кейс суперпростий: ні дітей, ні шлюбів, ні робочого досвіду, його треба просто відкрити, натиснути ОК і надіслати номінацію, і все) Я сподівалася, його розглянуть за дві-три години, а он що 😁
-
У мене також освіта, але я сподіваюсь, це недовго перевіряти. Я чула просто різні історії людей на кшталт з чотирма шлюбами, шістьма позашлюбними дітьми і життям по різних країнах від Китаю до Еміратів, такі кейси мені видаються набагато складнішими для перевірки
-
🔫 @Karolinkaaaaaaaaaaaaaaaaa кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @oPmeu, @FromMessenger, Olko Olko, @ivanytskaliliia, @infrrrared, @DarynaBg, @free_soul98, @Stas_Korob, @ElenaDsch, @smlnkv_alex Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
З Варшавськоно залізничного вокзалу ходять постійно потяги до аеропорту Шопена.Тільки треба роздивитись, з якої платформи.
-
Цікаво, і який відсоток погодження для українців і відмов.
-
В мене в листопаді буде рік досвіду в Манітобі, буду подаватися теж, всі документи є, тільки перекласти. І обов’язково потрібно робити еволюцію диплому?