Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, підкажіть,будь ласка, як знайти інформацію, коли український консул приїде до Вінніпега? Де за цим слідкувати чи може десь є графік.
-
Не можливо отримати саме у Вінніпезі, виключно якщо це перший port of entry
-
Вітаю. Хтось підкаже як швидко отримати work permit в winnipeg? Не змінити а саме отримати. Дякую.
-
Ні неперший. Людина заповнила анкету в Торонто як турист, а зараз хоче залишитись та спробувати попрацювати.
-
2-3 місяці, як і для всіх.
-
А скільки чекати?
-
То тільки онлайн податися.
-
Мені привезли, статус змінився, але ніхто його мені ще поштою не відправив. Написала їм на електронну адресу — може, отримаю відповідь, коли ж чекати документи на руки 🤷♀️
-
Теж 9 подалась і поки тільки received 😅
-
3 міс до подачі ЕОІ і далі до самого отримання PR
-
Скажіть будь ласка скільки мають гроші (10000 доларів) лежати на рахунку для swo?
-
Обидві компанії закриті, одну закрили рік назад, контакту взагалі ніякого ні з колегами, ні з ким Іншу півроку назад, та ж сама ситуація То мені це не потрібно взагалі вказувати тобі?
-
Я так розумію, це мені відповідь? (з приводу моєї роботи school bus driver)
-
Вона тут дійсна рік
-
Але реєструвати, то вже для PR? До піару я так розумію нічого не треба доказувати? Вказую комон ло, та і все
-
Довідка 6 чи 12 місяців , для Канади вона дійсна теж 6 чи 12 місяців. Якщо чесно я вже не пам'ятаю
-
Так в чому проблема?) ви все правильно вказували. На момент подачі куает ви не були ще комон ло, тут стали. Тому тепер вказуєте дівчину як комон ло партнер. Але ще треба зареєструвати ваш комон ло статус
-
просто загвоздка ще в тому, зо фірми посередницькі, робота була одна, а роботодавці які нас наймали - різні.. якщо би позвонили на саму роботу, то там без проблем сказали би, що ми працювали увесь вказаний у аплікації час буду надіятись на краще
-
ну перший роботодавець думаю буде ок, а з другим наврядчи звʼяжуться якось може їм пояснення одразу написати, що фірма не існує, з роботодавцем звʼязку ніякого маю десь типу податкі на повернення ( часткові, за декілька місяців, а не весь період) буде хоч якийсь пруф що я дійсно там працювала не хотілось би аби взагалі просили доп інформацію або документи😅
-
Ну голове, щоб та інформація, яку ви надаєте, могла потім бути підтверджена. Виясняти чи ви платили податки, не думаю, що хтось буде. Тим більше у Польщі це могла бути не ваша відповідальність, а роботодавця. Якщо в IRCC будуть запитання, то вам напишуть
22 Jan 2023, 05:40
89758/234489
8 minutes ago