Імміграція до Манітоби
-
Незалежно від програми, банк стейтмент повинен бути за останні 3 місяці. Це чітко пише на сайті MPNP. Proof of funds To demonstrate that you have sufficient funds, you must get official letters from any financial institutions where you are keeping money. Letter(s) must be printed on the financial institution's letterhead; include their contact information (address, telephone number and email address); include your name; list outstanding debts such as credit card debts and loans; and include, for each current bank and investment account, the account numbers, date each account was opened, current balance of each account, and average balance for the past 6 months. In addition, you must submit copies of three months of bank statements and certificates of deposit demonstrating a clear financial history of sufficient and transferable settlement funds (liquid assets) in your name and/or the name of your spouse or common-law partner, and, if applicable: copies of securities and other investments; and proof of ownership of real estate including a current market price evaluation, or other assets (not including personal items such as jewelry, furniture or vehicles) owned by the applicant or spouse, with objective fair market value evaluation. If there are currency controls in your country of residence, the MPNP may require proof of transferability.
-
В мене так само , я ще навіть AOR не отримав
-
У мене скоро довідка про несудимість з Польщі анулюється
-
Нормально так настрайкували 👍
-
Так само
-
"MPNP Application Status: Received" мається на увазі що розглядається чи те що його просто отримали ?
-
Гроші на рахунку сина , он зі мною подається . Но він не основний аплікант . Тут відповідь була 6 міс баланс . Потім 3 міс баланс ..... Линк треба подивитись на якому сайті ? А щось заплутались ....пан WES допоможи розібратись ?
-
Тоді вам треба йти по SWM, він може допрацювати 1 місяц і продовжувати там працювати. І вже можна буде подаватись на номінацію, тим більше, що для SWM не обов'язково мати всі гроші на рахунку, офіцер може взяти до уваги заробітну плату. По SWO без грошей не можна, і без досвіду за межами Канади буде важко набрати бали, але можна добрати у інших факторах. Все добре порахуйте по обом програмам, та вирішіть по якій ви можете подаватись.
-
Так, 10к + 2к на кожного наступного залежного члена родини. Якщо звільниться, то треба буде з нуля. На жаль, ніхто за вас не вирішить. Якщо у вас є ще хоча б 1,5 року дозволу на роботу, то переживати, що ви не встигнете не варто.
-
Добрий день, в мене виникла така ситуація: я заповнила ЕОІ, вказавши ще брата до своєї заяви. В процесі подання на MPNP, я прочитала, що брати/сестри не можуть йти від однієї заяви. Скажіть, будь ласка, чи можна продовжити цю заяву вже від себе, враховуючи що в ЕОІ я вказала ще брата, чи треба повністю скасовувати також ЕІО?
-
Доброго дня, за скильки часу готуються документи коли ти прибув у Канаду ? Яка тривалість часу ? Дякую за увагу !