Імміграція до Манітоби
-
Так само
-
"MPNP Application Status: Received" мається на увазі що розглядається чи те що його просто отримали ?
-
Гроші на рахунку сина , он зі мною подається . Но він не основний аплікант . Тут відповідь була 6 міс баланс . Потім 3 міс баланс ..... Линк треба подивитись на якому сайті ? А щось заплутались ....пан WES допоможи розібратись ?
-
Тоді вам треба йти по SWM, він може допрацювати 1 місяц і продовжувати там працювати. І вже можна буде подаватись на номінацію, тим більше, що для SWM не обов'язково мати всі гроші на рахунку, офіцер може взяти до уваги заробітну плату. По SWO без грошей не можна, і без досвіду за межами Канади буде важко набрати бали, але можна добрати у інших факторах. Все добре порахуйте по обом програмам, та вирішіть по якій ви можете подаватись.
-
Так, 10к + 2к на кожного наступного залежного члена родини. Якщо звільниться, то треба буде з нуля. На жаль, ніхто за вас не вирішить. Якщо у вас є ще хоча б 1,5 року дозволу на роботу, то переживати, що ви не встигнете не варто.
-
Добрий день, в мене виникла така ситуація: я заповнила ЕОІ, вказавши ще брата до своєї заяви. В процесі подання на MPNP, я прочитала, що брати/сестри не можуть йти від однієї заяви. Скажіть, будь ласка, чи можна продовжити цю заяву вже від себе, враховуючи що в ЕОІ я вказала ще брата, чи треба повністю скасовувати також ЕІО?
-
Доброго дня, за скильки часу готуються документи коли ти прибув у Канаду ? Яка тривалість часу ? Дякую за увагу !
-
Передивіться закріплені повідомлення
-
Так. У вас є 60 днів на заповнення і додавання всіх документів.