Імміграція до Манітоби
-
То це напевно треба від руки заповнити?
-
Так, вони написали original signature
-
Нажаль, я не маю доступу до компа, але мені здається там потрібно підпис.
-
Майже 5 місяців
-
Доброго ранку.Скажіть будь ласка,як довго чекали на присвоєння номеру на федеральному рівні?
-
Є, трошки їх не поняла, думала мені десь в порталі наново форма відкриється Можна в ircc secure account загрузити Це мають бути тоді роздруковані або електронно заповнені форми? І чогось прікрипили запит по документах мій і чоловіка в мою секцію( ну ладно
-
Роздрібну торгівлю важче довести за фултайм, хіба ви самі тогргували та обробляли замовлення. Також потрібно мати референси від партнерів, контакти і т.п.
-
Супер! Дуже Вам дякую!
-
Мені здається, що в Україні нема витягу про ФОП з зазначенням годин чи повного/неповного робочого дня. Це онлайн бізнес (магазин)
-
Залежно, чим той ФОП займався. Якщо ви зможете контрактами довести, що працювали фултайм, то можуть врахувати вам досвід. t.me/uccmb/69633
-
У листі від федералів немає інструкцій як завантажити документ?
-
Якщо на федеральному етапі мене попросили заповнити gap в формі schedule A personal background, а саме де я була Як мені цю форму заповнити? Скинути їм то через веб форму або як хто робив?
-
Доброго дня! Маю питання. Чи рахується ФОП як досвід роботи за межами Канади? (для MPNP). Дякую!
-
Дякую за допомогу)
-
Якщо двома мовами то нічого не потрібно.
-
Доброго ранку, маю питання…у цьому році закінчила навчання, диплом бакалавра, маю одразу двомовний (українською та англійською) у заявці з чоловіком, йду як другий аплікант. 1. чи потрібно робити евалюацію диплому? 2. чи потрібно робити ще додатковий переклад? 3. та чи потрібно завірювати документ в іміграційному центрі?
-
Дякую що відгукнулися. А ви довго чекали? Я доставку замовляв кур'єром до консульства, тихо поки що
-
Я тоді вчилася фулл тайм в університеті, а робота була в ночі, сподіваюсь це буде причиною
-
Показувати протрібно, бо як будуть гепи, то вас будуть перевіряти і надсилати додаткові запитання
-
Всім привіт. Підкажіть що робити? Зараз заповнюю MPNP, і побачила що в попередній заявці EOI імʼя та прізвище поміняла місцями. Відправляти як є і писати на емейл чи взагалі не відправляти заявку і подаватись на наступну вибірку знову заповнювати анкету?
22 Jan 2023, 05:40
89857/233946
42 minutes ago