Імміграція до Манітоби
-
А якщо у номінації не вказував досвід, то і на федеральному етапі можна нічого не писати ?
-
Якщо щось не можна підтвердити документально, то пишуть пояснення і надіються на добрий настрій офіцера при розгляді вашої справи
-
Доброго дня . Хочу систематизувати інформацію : отже якщо основний аплікант клеймив тільки 1 рік канадського досвіду і на номінацію прописували досвід роботи з України за останні 5 років ( який не можливо підтвердити довідками, писали пояснення ) Що робити с федеральним етапом з приводу досвіду в Україні за останні 10 років ? Він звичайно є , але не впевнені з підтвердженням. Що робити : "кров із носа" доставати довідки чи можна пояснювальні записки ? Те саме стосується і партнера ? Дякую
-
Це був жарт
-
Так само. Перекидує на іншу лінію
-
1 (888) 242-2100
-
Добрий день, в мене виникла така ситуація: я заповнила ЕОІ, вказавши ще брата до своєї заяви. В процесі подання на MPNP, я прочитала, що брати/сестри не можуть йти від однієї заяви. Скажіть, будь ласка, чи можна продовжити цю заяву вже від себе, враховуючи що в ЕОІ я вказала ще брата, чи треба повністю скасовувати також ЕІО?
-
Вище жарт.
-
Зробити сайт дзеркало і лутати з кожного не мамонта по 500 доларів ?
-
Мабуть що так:)