Імміграція до Манітоби
-
Великие дякую за розгорнуту відповідь.
-
В анкеті ви будете вказувати ваш NOC професії, система по ньому сама визначить Teer і не буде обов'язково питати тест, якщо Teer 0-3, АЛЕ для підтвердження того, що у вас мова на достатньому рівні, ваш роботодавець має написати в вашому employment verification letter, що у вас Job ready English. Цей лист ви повинні будете завантажити як доказ того, що ви мову знаєте.
-
Дякую
-
Чоловіка і дітей.
-
Також цікавить. Якщо я тут з дітьми та чоловіком,також з сестрою і мамою. Мені вказувати мою сім'ю чи маму і сестру також?
-
Подаватись можна. Але коли чогось не вистачає за умовами програми, то все на вирішення офіцера.
-
Добрий день,маю таке запитання. Який документ потрібно додати, де буде вказаний мій TEER,щоб пройти без здачі тестування англійської мови. В кого був досвід підкажіть,як це все коректно зробити. Дякую
-
А через скільки після аор прийшов цей запит?
-
Підскажіть будь ласка, віза в дружини зроблена в дівочий паспорт , розписалися і паспорт вже на мойому прізвищі , будуть якісь питання в Канаді ? Дякую за розуміння)
-
Якщо дружина не іммігрує з вами, дітей нема, то 0. Ви ж сам один в такому випадку.
-
ну це не універсальна формула) ми з хлопцем лише вдвох і ми не змогли відкласти 10к для SWO. будемо йти по SWM, тому що у нас багато пішло на авто, на обставлення квартири меблями, відсилали гроші рідним в Україну, різні особисті речі. До того ж зп не є високою багато від чого залежить тим паче коли сімʼя велика школи/садочки для дітей - це теж все гроші тому, нажаль, не все так легко і просто