Імміграція до Манітоби
-
В когось був такий запит? Що треба заповнювати чи завірити? Я просто не служив третя група інвалідності є всі папери. Ø - Oleksii: > Military Records: A certified copy of Military records. If you were exempt, please provide official proof of military exemption from the relevant authority Please complete the Details of Military Service document (Form Imm5546) that can be found through the attached link:
-
Так, приймуть. Головне зробити оцінку course by course
-
Це вже легше. Бо невже всі українці з малими дітьми мали змогу показувати такі збереження. Дійсно цікавить цей момент.
-
Виписки з банківського рахунку вам треба обов'язково показати по обох програмах. По SWM нема вимоги щодо суми, лише рекомендація. Багато хто мав лише 3-5 тисяч, їх і показував. Номінацію отримували.
-
Дякую за відповідь. А чи є якісь варіанти не показувати суму. Бо як я казала вище сумма значна.
-
1. Програма вибирається автоматично при заповненні вами EOI, залежно від того, що ви відповісте в певних питаннях. По суті, це означає що аплікант може сам вибрати собі програму і підлаштуватися під ті критерії, які йому більше підходять залежно від його даних. 2. Показувати гроші треба по обох програмах. Але по SWO там строга вимога по сумі коштів - якщо двоє дорослих і двоє дітей, то це 16000. По SWM гроші треба показати також і чим більше, тим краще, але строгої вимоги до суми немає. Може бути і менша сума, ніж рекомендується. Там беруть до уваги те, що ви постійно працюєте і маєте стабільний дохід.
-
Дякую.
-
Трохи не по темі іміграції
-
Всі окремо.
-
Підкажіть будь ласка, якщо людина закінчила заочно бакалавріат, і хоче поступити в канадський вуз, то вони приймуть диплом із заочною формою навчання чи обов'язково щоб було очно ?
-
Якщо потрібні всі доки: SIN, страхування і запис на мед огляд то достатньо одного запису?
-
Ой , українською, вибачте
-
то вміти треба...
-
Це ж не є проблемою, якщо я почну все спочатку?
-
Для імміграції повинні бути дійсні паспорти
-
якщо компанія не манітобська, вона не підходить для номінації я правильно зрозумів?
-
Дякую!
-
Дякую. Ні, не дуже підвищує, але так як часто пишуть, що все треба повідомляти, то не впевнена чи потрібна ця інформація їм чи ні
-
manitobagovernment.as.me/schedule.php
-
як записатися?
22 Jan 2023, 05:40
90128/231106
18 minutes ago