Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня активно перечитую багато інформації на офіційному сайті і тут, але залишились питання і чесно кажучи постійно виникають нові, коли вже начебто все ясно. Отже прошу про допомогу. 1. Програму за якою ми йдемо обирає аплікант чи офіцер? 2.Чи на всіх програмах SWO та SWM потрібно показувати гроші. Бо скажемо так зібрати і показати щей не використовувати кошти на сім'ю з чотирьох людей те ще завдання!?
-
Ні вона не одружена. Як зараз мушу зробити, додати її документи?
-
А якщо приїхати вам особисто в консульство в Торонто з вашими усіма документами, в тому числі, про сплату зборів, і з неправильним паспортом і спробувати розшукати паспорт на місці? По ідеї, вам мали видати папірець з QR-кодом і унікальним номером для відслідковування дій з паспортом: інформація передана на перевірку, паспорт виготовлено, паспорт прибув до ЗДК... То перевірте, який статус в паспорта, на який подавали влітку. Може, дійсно, переплутали і не той відправили, а новий наразі в консульстві?
-
То не має значення, що вона працює?
-
Доброго дня. Трохи не по темі, але маю питання. Скільки часу треба чекати якщо відправляєш довіреність на підпис до консула? Хто скільки чекав? Дякую
-
Доброго ранку. Підкажіть будь-ласка, коли подавав EOI, то на питання скільки з вами приїхало людей, написав 2. На номінацію засабмитів двох ,себе та дружину, бо дочка має 20 років і працює. То не буде проблемою у отриманні номінації? Дякую
-
Dmytro Якщо нічого не вирішиться з паспортом, я ж не можу використовувати цей паспорт з помилкою для подачі на номінацію. Що мені робити в цій ситуації? В мене залишився місяць щоб завершити провінційний етап... Мені просто дочекатись завершення цього терміну і починати все знову? 😔
-
Ціни на переклади, щоб розрахувати приблизно: Ваш комплект: свідоцтво про нар- 200 грн довідка польською мовою- 500 грн( так як буде перекладатися з пол на укр, потім з укр на англ) диплом спеціаліста- 200 грн диплом бакалавра- 200 грн диплом молодшого спеціаліста- 200 грн свідоцтво ФОП- 200 грн свідоцтво про шлюб - 200 грн рішення про розлучення - 450грн атестат - 200 грн додаток до атестата- 200 грн свідоцтво шкільне- 200 грн додаток до свідоцтва- 200 грн витяг про несудимість- 200 грн По чоловіку: свідоцтво про нар- 200 грн довідка польською мовою - 500 грн свідоцтво 9 клас- 200 грн додаток до свідоцтва- 200 грн атестат- 200 грн додаток до атестат- 200 грн свідоцтво з коледжу- 200 грн додаток до свідоцтва з коледжу- 200 грн диплом кваліфікованого робітника- 200 грн додаток до диплома- 200 грн свідоцтво з коледжу- 200 грн додаток до свідоцтва- 200 грн витяг про несудимість- 200 грн трудова- 500 грн Загальна вартість за все- 6550