доброго дня, ранку, ночі, я щось трохи не зрозумів, є номінація MPNP для якої потрібно набрати (з закріплених повідомленнях- важаючи на вже знижені критерії для українців) 60 балів, праця без привязки до NOK і тд (з закріплених - Увага! Професія та категорія NOC НЕ МАЄ жодного значення. Це інформація від МПНП. Важлива вимога – постійне працевлаштування протягом шести місяців. Якщо аплікант набирає 60 балів по шкалі оцінювання MPNP, то можна подавати Expression of Interest)і - в них є термін дії? от наприклад: ми прилітемо до Канади в грудні - січні до кінця дії CUAET (31.03.23) залишиться 3 місяці, а для MPNP треба набрати 60 балів, (з закріплених- підсумку: 62 бали! Можна подавати EOI) якщо я здам мову на 4 то мені без досвіду роботи в провінції невистачає 3 бали до 60! З моїх роздумів як я це розумію: аплікант через 6 місяців по його підрахункам набира 60 + балів подає на EOI там йде вибірка і він попадає на SWM(O) для неї йде вже інша шкала оцінювання (вона також змінюється, остання 623 бали) якщо проходить потім номінація. Будуть діяти ці всі критерії які є зараз для українців після закінчення CUAET? чи потрібно податися до 31.03.23? Чи якщо є освіта і підтвердження попереднього досвіду роботи, постійна робота в провінції підтягнути мову та не боятися йти в загальному пулі ( але тоді привязка до NOK)? ворк перміт то всеодно на 3 роки, а під час розгляду його продовжують🤯