Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Саме там і шукаю
-
Honestly I receiving $10,500 after investing $5000 is what I Never expected,thanks for giving me a lift of joy @Alex_fazel0
-
You don't understand. Here everybody discusses only immigrational matter. And if you'll continue to persist with you "Help, I am banned in google and not able to look up anhthing" - you'll be banned from this group too.
-
Так, може бути банк стейтмент у доларах США.
-
Навіть якщо нульвову декларацію заповнити, то ви отримаєте tax return
-
А за що ви отримали 1500 cad?
-
Запитання: Довідка з банку може бути в Американських доларах із зазначенням скільки це в канадських доларах? Чи повинна бути тільки в канадських доларах? Я перебуваю в Канаді й у мене є рахунок в американських дола
-
Згідно закону вам потрібно вказувати весь прибуток. Якщо ви є резидентом Канади, то це не важливо де ви заробляєте гроші, для Канади ви їх заробляєте будучи податковим резидентом Канади. Раджу скористатися послугами бухгалтера, повірте це того варте. Для прикладу, ми прилетіли минулого грудня та ніхто не встиг попрацювати у Канаді у 2022 році. Але в мене була робота в Україні, тому я вказував увесь до копійки прибуток. Сумарно отримав приблизно 1500 cad від провінції.
-
tax return, виплати на дитину та за проживання у Манітобі :)
-
Дякую
-
Так, але з одним але - з мене утримуються податки у повному обсязі в Україні також)
-
Тобто, Ви отримали повернення за кошти, які ви заробили в період, коли не були резидентом Канади і по суті і за, які мали б бути сплачені податки в Україні. Тобто, не плативши податки в Канаді, ви отримали такс ретурн. Це цікава система
-
Не треба
-
Доброго ранку) трохи не зрозуміла, а треба працювати за фахом (по диплому) ? Бо диплом в мене журналіст телерадіо ведуча але я працювала в Україні в банку і в Канаді в банку працюю, то так не можна чи як? Дякую наперед))
-
Дякую ))
-
Ні. Податкове резидентство починається з дати в'їзду до Канади. Дохід до цього враховується виключно для розрахунку GST/HST credits та податкового кредиту Манітоби
-
Не завжди. Не усі провінції мають такі податкові кредити, як Манітоба. У більшості випадків буде просто нуль
-
За скільки часу до закінчення work permit треба подавати на його продовження?
-
Цікаво, дякую!
22 Jan 2023, 05:40
90288/230361
18 minutes ago