Імміграція до Манітоби
-
У цьому статусі, коли скінчився старий work permit, але нового ще не отримав працювати можна? Дякую
-
Чи до моменту отримання піар
-
Чи весь рік
-
За ті пів року чи скільки
-
То хтось знає ?
-
Немає ,якби було я би написав
-
Ви по CUAET? Ви самостійно продовжуєте перміт, до 31.03.2024 без проблем. Якщо після цієї дати і ви ще не в процесі імміграції, то роботодавець має вам надати LMIA , і ви також самостійно подаєтеся на перімт. Ніхто за вас нічого не робить, ви все самостійно
-
Продовжити ворк перміт може тільки роботодавець, який має дозвіл на працевлаштування іноземців? LMIA ?
-
Я трохи не так висловився, я розумію що сам маю це робити. Але чи кожен роботодавець може надати LMIA?
-
-
Отримання LMIA - це процес, який абсолютна більшість роботодавців робити не хоче і не робить. Їм потрібно довести, що вони не змогли найняти місцеву людину на роботу і тому хочуть іноземця. Тільки після певного процесу та надання відповідних документів, уряд приймає рішення про надання LMIA під вакансію конкретному роботодавцю. Більшість роботодавців не буде цим заморочуватись, бо кандидатів з легальним статусом на місцевому ринку досить.
-
перепрошую, я правильно зрозумів, що можна продовжити термін дії ворк перміту, навіть якщо до кніця його буде один рік? І на скільки часу буде продовження?
-
Добрий день. Десь бачив лінк де можна перевірити компанію(чи зареєстрована в Манітобі) продублюйте будь ласка