Імміграція до Манітоби
-
По всім мусить бути 4 - 4.5
-
Дякую!
-
Порадьте будь ласка . Якщо я здав екзамен ielts та підтвердив свій результат бланком чи є сенс зазначати при подачі на номінацію що я використовував 8 місяців англійську на роботі , та що вчив в інституті та в школі (приблизно 2 роки (в мене тільки в додатках зазначено що я вивчав). Питання в том , що я до кінця не впевнений чи потрібно додатково зазначати інформацію для повного розуміння офіцером, чи не буде він потім щось просити , бо я за то бали не клеймив , а просто не можу зрозуміти як краще , чи достатньо чітко рухатися по документах та просто зазначити свій рівень ielts ?
-
Pkt 11,13 нічого, в 12 зазначте 1,3
-
Так, мінімум треба 4
-
Всім привіт, хто заповнював заяву на отримання довідки про несудимість з Польщі, підкажіть, будь ласка, що правильно вказувати в 11, 12 і 13 пунктах? Дякую.
-
Ваше майно було куплене до того як ви приїхали в Канаду🤷🏻♀️ Ну і якщо ви не займаєтесь перепродажем нерухомості, то все одно виходить що то ваші гроші "змінили форму". Але краще всі ньюанси все ж таки питати у бухгалтера. Раджу сюди звертатись - www.taxprocanada.ca/
-
Цікавить не коли з собою взяли гроші, а коли вже пожили у Канаді і стали резидентом.
-
Продаж власного майна не вважається доходом в Канаді. Я це питання задавала бухгалтеру🤷🏻♀️ Ми коли виїжджали з України, то продали все і всі ці гроші я не показувала у звіті до CRA бо тут це не вважається доходом. Це типу як ваша власність набула іншого вигляду😅 Як вода - рідка, тверда, газоподібна😅 Але ще раз - то уточніть всі деталі у канадського бухгалтера,бо може яке якісь ньюанси.
-
Дякую
-
Ще нічого немає , бо тільки плануємо в жовтні податись на номінацію. Але склалась ситуація що чоловікові на січень необхідно терміново виїжджати до батьків. Із-за цього зараз і думаємо чи подаватись зараз , чи почекати вже після приїзду. Якщо 2 тижневий від’їзд не вплине на розгляд справи, то тоді подаватись хочемо зараз, тому що всі документи вже є на руках