Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Порадьте будь ласка . Якщо я здав екзамен ielts та підтвердив свій результат бланком чи є сенс зазначати при подачі на номінацію що я використовував 8 місяців англійську на роботі , та що вчив в інституті та в школі (приблизно 2 роки (в мене тільки в додатках зазначено що я вивчав). Питання в том , що я до кінця не впевнений чи потрібно додатково зазначати інформацію для повного розуміння офіцером, чи не буде він потім щось просити , бо я за то бали не клеймив , а просто не можу зрозуміти як краще , чи достатньо чітко рухатися по документах та просто зазначити свій рівень ielts ?
-
Pkt 11,13 нічого, в 12 зазначте 1,3
-
Так, мінімум треба 4
-
Всім привіт, хто заповнював заяву на отримання довідки про несудимість з Польщі, підкажіть, будь ласка, що правильно вказувати в 11, 12 і 13 пунктах? Дякую.
-
Ваше майно було куплене до того як ви приїхали в Канаду🤷🏻♀️ Ну і якщо ви не займаєтесь перепродажем нерухомості, то все одно виходить що то ваші гроші "змінили форму". Але краще всі ньюанси все ж таки питати у бухгалтера. Раджу сюди звертатись - www.taxprocanada.ca/
-
Цікавить не коли з собою взяли гроші, а коли вже пожили у Канаді і стали резидентом.
-
Продаж власного майна не вважається доходом в Канаді. Я це питання задавала бухгалтеру🤷🏻♀️ Ми коли виїжджали з України, то продали все і всі ці гроші я не показувала у звіті до CRA бо тут це не вважається доходом. Це типу як ваша власність набула іншого вигляду😅 Як вода - рідка, тверда, газоподібна😅 Але ще раз - то уточніть всі деталі у канадського бухгалтера,бо може яке якісь ньюанси.
-
Дякую
-
Ще нічого немає , бо тільки плануємо в жовтні податись на номінацію. Але склалась ситуація що чоловікові на січень необхідно терміново виїжджати до батьків. Із-за цього зараз і думаємо чи подаватись зараз , чи почекати вже після приїзду. Якщо 2 тижневий від’їзд не вплине на розгляд справи, то тоді подаватись хочемо зараз, тому що всі документи вже є на руках
-
Ну вам же мав прийти лист після отримання номінації про що саме потрібно повідомити. Відпустка не змінює статусу у Канаді. І якщо це впливає на ваш фінансовий стан та зайнятість, то можливо і не варто спасти IRCC з таким запитанням. Але можете повідомити, якщо хочете, не думаю, що то для них буде проблематично. Але тоді вже повідомте, коли він повернеться. Ви уявіть, що всі будуть пистати до офіцерів про відпустки. Це ж дурдом буде 😂