Імміграція до Манітоби
-
Та ні, точно що не багато!!!)))
-
Для отримання зв'язку я думаю, що можна. Хоча на вашому місці я би ще уточнив в MPNP.
-
Нащо? В Манітобі безкоштовно Чи у вас багато грошей?
-
Ок, дякую. Я думав, може зробити його до переїзду в Манітобу, поки в Україні, чекаю візу.
-
У Манітобі медогляд безкоштовний для українців.
-
Добрий день. А не підкажете, чи є в Україні така уповноважена лікарня, щоб пройти обов'язковий медичний огляд для Канади? Чи його можна пройти лише в країнах Європи? Наперед вдячний за відповідь.
-
Ні. Цей огляд обов'язковий. Але його можливо зробити ще до прибуття до Канади в уповноваженій лікарні. Якщо Ви його не робили раніше, повинні зробити зараз.
-
Зрозуміла
-
Все одно краще зробити медицину на майбутнє. Тут на ваш розсуд.
-
Я просто не можу виїхати з цього містечка. Машини немає, а автобуси тут не ходять
-
Так, і мені сказали, що в мене немає заборони на мою роботу. Я можу не проходити медицину?
-
У Вашому work permit вказано, якою працею Вам заборонено займатися без medical exam.
-
А якщо мені для роботи в фаст-фуді не потрібно blood test та chest x-ray. Я повинна проходити Medical Exam? Я знаходжусь в Манітобі в Portage la Prairie і тут немає сертифікованих лікарів 😔
-
Спробуте Drops, мені дали халявний преміум на 1 рік.
-
Добрый день. Подскажите кто уже так делал: можно ли посылку из Украины в Канаду через meest express? Нужно ли опись делать того что внутри лежит и какие товары под запретом?
-
Тобто якщо позиція така ж сама, то можна змінити роботодавця і досвід буде продовжувати рахуватися, а не з початку починати ці 6 потрібні міс?😳
-
Скиньте і мені будьласка
-
В закріплені важко подивитись? Все вже розписано
-
Ця група про імміграцію
-
Ну хітрець звісно, я не бачу нічого дивного в тому шо хтось купив серіал та хоче поділитися їм зі мною)
22 Jan 2023, 05:40
9045/231831
7 minutes ago