Імміграція до Манітоби
-
Знайшов таку табличку - immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2018/02/mpnp-expression-of-interest-ranking-points-grid.pdf. Максимальний бал за мову 125(по суті 100). Нелогічно якщо маєш 12 зі 100. Чи я щось неправильно розумію?
-
Якщо для EOI, то тоді ви вірно рахуєте. Як вказано - "per band", тобто буде 20+20+17+12. По мінімальному рахується тут immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf Якщо зараз працюєте у Манітобі, то на це можете не звертати увагу :)
-
Тобто, якщо працюєш в Манітобі, то починаєш з EOI?
-
А якщо є трохи кєш десь (3-4т),можна покласти на карту? Бо нас буде 5 подаватися,трохи не дотягнемо до 18.
-
Напишіть мені в особисті будь ласка коли подасте, як все зробили. Я теж скоро буду продовжувати дитині.
-
Вітаємо, Not even JavaScriptezer! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Потрібно щоб вони написали,що рівень вашої англійської їх задовільняє і його достатньо для виконання робочих обов'язків.
-
Якщо по SWM, то кожен band окремо, якщо по SWO, то по найнижчому.
-
Доброго ранку, при подачі на номінацію в підрозділі навчання потрібно додавати 2 дипломи, бакалавра та спеціаліста? І ще питання, при заповненні підрозділа праця( я вказав що працював 2 роки за останні 5) потрібно employment verification letter з кожної роботи?
-
Подивіться аналітику останніх виборок. Останній час приблизно такі і є мінімальні (прохідні) бали.
-
Підскажіть таке письмо від роботодавця підходить? Не бачу годин в пісьми, но стоїть фулл тайм і попередне письмо є но с другою посадах там вказуеться про 35 годин на тиждень
-
В другому абзаці є години "аnd normally works 39 hours per week"