Імміграція до Манітоби
-
Потрібно щоб вони написали,що рівень вашої англійської їх задовільняє і його достатньо для виконання робочих обов'язків.
-
Якщо по SWM, то кожен band окремо, якщо по SWO, то по найнижчому.
-
Доброго ранку, при подачі на номінацію в підрозділі навчання потрібно додавати 2 дипломи, бакалавра та спеціаліста? І ще питання, при заповненні підрозділа праця( я вказав що працював 2 роки за останні 5) потрібно employment verification letter з кожної роботи?
-
Ну сума невелика, але ви ж ставте на рахунок перед подачею на ЕОІ. Для номінації потмі вам потрібно буде подати стейтмент, а він формується 1 числа наступного місяця.
-
Так, потрібно. Дипломи та додатки до них.
-
Ну сума невелика. Не думаю, що це проблема
-
Може є у вас приклад цього листа як писати?
-
Дякую:)
-
Ось приклад мого
-
Скажіть будь ласка, 662 бали для SWM це дуже мало, чи є надія що цього вистачить?
-
Подивіться аналітику останніх виборок. Останній час приблизно такі і є мінімальні (прохідні) бали.
-
Підскажіть таке письмо від роботодавця підходить? Не бачу годин в пісьми, но стоїть фулл тайм і попередне письмо є но с другою посадах там вказуеться про 35 годин на тиждень
-
Добре, дякую
-
В другому абзаці є години "аnd normally works 39 hours per week"
-
m.., please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Дякую
-
Так що терпіння напевно треба мати
-
Я з 11травня
-
Ми чекаємо з 18 травня. Ні коштів, ні змін. Вже через тиждень буде як 5 міс 😪
-
Тільки після номінації
22 Jan 2023, 05:40
90480/230031