Імміграція до Манітоби
-
✅Здравствуйте ✅Открыт набор сотpyдникoв в Мocквe, Казахстан, РФ ✅Каждый найдет у нас работу ✅Идет набор команды водителей ✅Заработная плата - oт 1400$ за поездку ✅Отписывайте вcе желающиe @job_dreamer
-
🔫 @spdpddppdpd кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Lana Sweet, @valentyna_semenova, @Velgoriy, @nazymaviktoriia, Ivanka, @YefymH, PETRO, Victoria, @Romayou, Юля😎 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Можна. Писала до імміграції Манітоби на офіційний мейл з таким питанням для доньки. Відповіли можна.
-
Добрий день.питання таке Я подав документи на номінацію але ще її не отримав,йду по swm welder,я знайшов нову роботу і отримав новий офер від нового роботодавця також на позицію welder,таке питання у закріплених повідомленнях є посилання де я мушу попередити офіцера про зміну роботодавця,я мушу попередити його заповнивши форму і чекати відповіді від нього,чи сьогодня я заповнив форму і в понеділок можу виходити на нову роботу? Дякую
-
Вітаю, скажіть будь-ласка отримала номінацію 30 серпня, але оплату назад ще не отримувала. Куди можна написати, чи подзвонити запитати з цього приводу? Дякую
-
Зарано. Чекайте
-
t.me/uccmb/117685
-
Доброго дня. Цікавить питання стосовно перекладу документів на номінацію. Ми переклали самостійно наші атестати та дипломи про шкільну та вищу освіту та завірили їх нотаріально в імміграційному центрі. До перекладачів не звертались. Тобто афідевіту там немає. Є лише штамп Імміграційного центру Манітоби. Фото додаю. Порадьте будь ласка чи можемо ми подати ці нотаріально завірені переклади до нашої аплікації? Хтось вже так робив? Чи потрібно краще звернутись до перекладачів та після подати перекладені документи з їх афідевітом?
-
Можна два мати, не забирають
-
Це взаємонепов‘язані моменти. Закон України передбачає можливість мати громадянином цієї країни одночасно два паспорти.
-
Вони весь час там?
-
В Торонто
-
Ніби немає графіку, ми оформляли біля 12 ночі
-
Вітаю! Підбираємо маршрут, скажіть будь ласка, за який час можна оформити ворк перміт, і чи є якийсь графік роботи офіцерів в аеропорту? Переживаю за пересадку Цікавить Калгарі, Торонто
-
Ми не забирали багаж, його перенаправили у наступний аеропорт. Але ми декларували гроші та оформляли перміти, в цілому, я думаю зайняло близько 40 хв. Людей майже не було, майже пустий аеропорт був
-
А скільки часу зайняло у Вас забрати багаж та отримати ворк перміти?
-
Дякую
-
🤷🏻♀️ скоріш за все. Постійно ж хтось прилітає по CUAET
-
Тобто зазор повинен бути не менше трьох годин
22 Jan 2023, 05:40
90556/228988
14 minutes ago