Імміграція до Манітоби
-
Якщо так як ви описали, то можливо ви можете спробувати клеймити бали за 2 роки освіти. Крім вас цього ніхто не знає, ніхто не бачив ваших дипломів, дат закінчення школи та коледжу. Уважно порахуйте все, бо цей фактор впливає на бали. Якщо вибираєте більше балів, ніж є реально, то це буде misrepresentation
-
В Альберті треба 12 місяців відпрацювати, якщо йти за non-Express Entry програмою Alberta Opportunity Stream. Більше того, ви і далі повинні мати джоб-офер на ту саму професію, за якою ви працювати попередні 12 місяців. Треба робити оцінку освіти Треба обов"язково здавати англійську навіть для робіт TEER 0-3 (CLB 5)
-
Доброго дня, а якщо отримати резиденство однієї провінції, а потім переїхати в іншу, так можна?
-
Для тих, хто буде змінювати роботодавця під час імміграційного процесу, MPNP створила окрему форму для повідомлення. Ці повідомлення будуть опрацьовані першочергово. Пам'ятайте, що ви зобов'язані повідомити про зміну роботи MPNP , навіть якщо ви знаходитеся на федеральному етапі. #mpnp #робота #форма immigratemanitoba.com/2023/06/new-process-for-skilled-worker-requests/
-
Доброго дня. При створенні EOI запитують: have you received a long-term, full-time job offer from your employee? Я маю Offer of Employment, де написано term position, дата початку роботи та кількість годин роботи на тиждень (35 hours). Чи можу в такому випадку я відповісти на вказане вище питання «Yes”?
-
Але там не вказана дата кінця договору. Краще тоді попросити інший документ з роботи (employment verification letter) чи змінювати job offer?