Імміграція до Манітоби
-
Для тих, хто буде змінювати роботодавця під час імміграційного процесу, MPNP створила окрему форму для повідомлення. Ці повідомлення будуть опрацьовані першочергово. Пам'ятайте, що ви зобов'язані повідомити про зміну роботи MPNP , навіть якщо ви знаходитеся на федеральному етапі. #mpnp #робота #форма immigratemanitoba.com/2023/06/new-process-for-skilled-worker-requests/
-
Доброго дня. При створенні EOI запитують: have you received a long-term, full-time job offer from your employee? Я маю Offer of Employment, де написано term position, дата початку роботи та кількість годин роботи на тиждень (35 hours). Чи можу в такому випадку я відповісти на вказане вище питання «Yes”?
-
Але там не вказана дата кінця договору. Краще тоді попросити інший документ з роботи (employment verification letter) чи змінювати job offer?
-
Чи можна попросити новий job offer вже long-term і просто додати їх два при подачі?
-
Дякую, але тут зазначено тільки якщо від провінції, а федеральний рівень?
-
не знаю кому вірити вже
-
можна запитати звідки інформація бо мені дружина протилежне намагається довести
-
Якщо жінка головний аплікант, мені теж треба заповнювати всі форми про роботу? Я селф емплой , а там такої функції я не бачив
-
Скажіть будь ласка, якщо я працював як assembler , але потім отримав через два місяці підвищення до electrician та працював 7 місяців як electrician , то мені треба вказати в employee verification letter як 2 місяці що я працював як ассемблер , а 7 як електрик?Я вже звільнився і хочу подаватися через SWO!
-
Вказуйте найвищий рівень освіти, якщо закінчили 11 класів, тоді просто вказуєте що закінчили 11 років ( але там тільки 10 або 12 років буде на вибір, тому зможете вибрати тільки 10) і підгружаєте документи з останнього навчального закладу де закінчили повну освіту
-
Доброго вечора всім! Підкажіть будь ласка по номінації. Якщо по школі 2 сертифікати (з 1 по 9 класи про неповну середню освіту) і з 9 по 11-й класи (про повну середню освіту) і додатки до них, при заповненні треба вказувати двума блоками, чи вказати одним блоком (з 1 по 11-й класс роки), а потім загрузити уже у документи обидва сертифікати, додатки до них и переклади до всього цього?