Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Треба обов'язково дізнатися що у вас за позиція
-
У мене не зазначено short або long. Написана тільки кількість годин.
-
Виникла дискусія є сварщики люди які працюють в Манітобі і вони підпадають під teer (не здають мову ) Питання інше ? Чи це тільки на етапі отримання номінації провінції чи на ПР також ? Чи на ПР треба здавати мову обов'язково ?
-
Так у вас permanent full-time position або short term full-time position?
-
Це з федералів. Якщо ідете по PNP.
-
Підкажіть будь ласка, яку саме суму вказувати у assets у випадку кредити на авто? total price of vehicle чи taxable value? 🙏🏻 для debts loan взяли виписку з ділершипу про суму, яку повинні сплатити на даний момент. думаю її добавити у loan
-
Тепер я заплутався в двох соснах ))) EI це страхування безробіття якщо я не по своїй волі лишаюся роботи тимчасово, вірно?
-
Йдеться за ПР
-
Так
-
Ви маєте на увазі рік стажу роботи в Манітобі?
-
Всім доброго вечора трошки нерозумію підкажіть якщо я хочу подаватись по сво І маю рік стажу та гроші Я можу перебувати в іншій країні А по отриманню приїхати Чи я щось путаю з програмами Бо чув що є таке
-
Ні, не потрібно
-
Ми подавались по SWO (з профілем у ЕЕ) через спецвибірку для українців і були при цьому в Україні. В Канаду до того ні разу не літали.🤷🏻♀️
-
То правильно я все розумію подаватись я зможу на сво так само навіть якщо буду перебувати у Англії
-
Тоді можете, у вас є звʼязок з провінцією через роботу. SWO - це якраз для кваліфікованих робітників поза країною (skilled workers overseas). Ми подавались з України і отримали PR будучи ще в Україні. Головне всі документи правильно підготувати.
-
Так правильно на номінацію не потрібно ,але на ПР потрібно ?)
-
Де він? 😂 В воркперміті?
-
Ваш UCI
-
Заповнюємо на федеральному рівні. Що вписувати в UCI ?
22 Jan 2023, 05:40
90716/228933
3 minutes ago