Імміграція до Манітоби
-
Тепер я заплутався в двох соснах ))) EI це страхування безробіття якщо я не по своїй волі лишаюся роботи тимчасово, вірно?
-
Йдеться за ПР
-
Так
-
Ви маєте на увазі рік стажу роботи в Манітобі?
-
Всім доброго вечора трошки нерозумію підкажіть якщо я хочу подаватись по сво І маю рік стажу та гроші Я можу перебувати в іншій країні А по отриманню приїхати Чи я щось путаю з програмами Бо чув що є таке
-
Ні, не потрібно
-
Ми подавались по SWO (з профілем у ЕЕ) через спецвибірку для українців і були при цьому в Україні. В Канаду до того ні разу не літали.🤷🏻♀️
-
То правильно я все розумію подаватись я зможу на сво так само навіть якщо буду перебувати у Англії
-
Тоді можете, у вас є звʼязок з провінцією через роботу. SWO - це якраз для кваліфікованих робітників поза країною (skilled workers overseas). Ми подавались з України і отримали PR будучи ще в Україні. Головне всі документи правильно підготувати.
-
Так правильно на номінацію не потрібно ,але на ПР потрібно ?)
-
Де він? 😂 В воркперміті?
-
Ваш UCI
-
Заповнюємо на федеральному рівні. Що вписувати в UCI ?
-
Податись по SWO може кожен, у кого є привʼязка до провінції. Де б ви не знаходились. Проте вже офіцер буде вирішувати чи той факт, що ви працюєте в Торонто сходиться з вашим бажанням жити в Манітобі.
-
Я правильно зрозумів ?
-
Но це працює тільки якщо перебувати в іншій країні або манітобі Якщо перебувати в іншій провінції то воно не получится
-
І нічого що там не має "hyphen"
-
загугліть в інтернеті де він є на ворк перміті) там прям в картинках показано має бути зі стрілочками🙈
-
A unique Client Identifier (UCI), is also known as a client identification number (client ID). It's on official documents you get from Immigrant, Refugee and Citizenship Canada (IRCC). Він у вас на ворк перміті має бути. Також є у вас в аплікації CUAET.
-
нєа, у мене на візі в паспорті він без хайфен🤷🏻♀️ до речі, він там також є)))
22 Jan 2023, 05:40
90723/230461
29 minutes ago