Імміграція до Манітоби
-
І нічого що там не має "hyphen"
-
A unique Client Identifier (UCI), is also known as a client identification number (client ID). It's on official documents you get from Immigrant, Refugee and Citizenship Canada (IRCC). Він у вас на ворк перміті має бути. Також є у вас в аплікації CUAET.
-
Це при подачі на Expression of interest
-
Добрий вечір! У мене в сім‘ї 3 людини: я, жінка і наш син. Скільки людей вказувати у цій графі? (двоє чи троє?) Дякую за відповідь!
-
Якщо жінка головний аплікант, мені теж треба заповнювати всі форми про роботу? Я селф емплой , а там такої функції я не бачив
-
Окей, дякую
-
Я теж так гадаю . Але як правильно)
-
www.youtube.com/live/Rileajpagp8?si=L-SQzVV9lZk-MGqj Чому я запитую: тому що у цьому відео (59 секунда) він пояснює, що треба вказувати всіх, включаючи себе.
-
Master degree
-
Ще одне питання: якщо є диплом спеціаліста (4 роки - бакалавр, 1 рік - спеціаліст), як можна кваліфікувати по канадській системі? При перекладі диплому написано «…complete higher education…», то виходить «Three or more years of post-secondary education» Чи це правильно? Дякую за відповідь!
-
Можна тільки потім треба буде загрузить пояснення чому не співпадае
-
Доброго вечору, Підскажіть будь ласка, якщо один пункт (працевлаштування) світиться на жовте, бо загальна кількість років роботи не співпадає з ЕОІ, хоч вписано досвіди більше чим 5 років, можна сабмітити аплікацію? Вписував себе з двома різними роботами (досвід більше 5 років), наречену (досвід 4 роки), головний аплікант я.
-
Тут була відповідь на це питання і навть пару раз здається, пробіжіться пошуком, бо я боюсь неправильно можу згадати. Там можна вказувати як мастерс, але додавати витяг із закону України де пишеться про те що у нас спеціаліст прирівнюють до магістра. Я не пригадаю шо то за закон, але в чаті нещодавно бачила людина про це писала. Бо уже був випадок коли питали за підтвердження мастерс типу покажіть свою магістерську роботу.