Імміграція до Манітоби
-
🔫 @oksanaz_1996 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @valentyna_semenova, @FromMessenger, Kostya, @hykavotti, @hremovena2010, Oleg, @Danu_Dashko, @oPmeu, Natalie Morrigan, @Asomewo Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Transcript - це додаток до диплому повинен бути, оцінки ваші. Переклад - то translate. Якщо ви маєте на увазі під оригіналом - ваш додаток і він з перекладом, то це ок. Але не заплутаєтесь, обов'язково ви повинні завантажити: 1. Диплом, 2. Transcript (додаток). Без цього система не пропустить. А переклади - то вже не обов'язковий елемент в системі, бо багато дипломів мають зразу переклад. Але якщо він э, то завантажувати їх треба у теж поле, де оригінали (і диплома и transcript(додатка), але треба поставили галочку, що то переклад.
-
🔫 @hr_elsa кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @borman_ua, @alexs_sis, Юля😎, @valentyna_semenova, @Rulegun, @hr_elsa, @FromMessenger, @hykavotti, Oleg, @Mr_Gray_UA Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
В мене було так само.
-
Тобто, роз'єднувати переклад не потрібно.
-
Завантажте спочатку скан оригіналу самого документу, а потім окремо переклад. Це нормально, що в перекладі спочатку йде сам документ, а тоді переклад.
-
Там, де атестат про повну середню освіту, я би поставив той рік, коли, по ідеї, ви мали закінчити 11 клас в школі. А там, де диплом професійний, вже дату, коли закінчили училище.
-
Ще таке питання шукав по чаті але точної відповіді незнайшов: якщо мій диплом про повну загальну освіту і диплом кваліфікованого робітника виданий одним роком то як мені це все правильно написати Так получаєтся що закінчив 9 класів Дальше пішов вчитись в училище 3 роки То виходить 12 років школи, тоді як вписати професію ( Кваліфікований робітний ) ?
-
Та по авто теж він нічого не змінює, банк дає кредит під певний відсоток
-
По будинку для всіх однаковий зараз. Хто переукладає договір навіть з PR
-
Так, вказуйте те, що оцінив WES.
-
Всім привіт таке питання, я заплутався. Я пішов вчитися після 9 класу в училище на 3 роки, 1 рік в училищі я здобув повну загальну освіту інших два ( кваліфікований робітник ) Дальше я пішов вчитись в коледж на 1.5 роки там я здобув ( молодший спеціаліст). То в загальному в мене получаєтся 3.5 роки після школи Нещодавно я оцінював диплом у WES, то вони мені оцінили що в мене після школи 1,5 років Таке питання мені вказувати в заявці на номінацію 1 рік після школи?
-
Ні, це було в липні, а прилетіли в квітні, але вони сказали що це якщо машина не старша 5-ти років то без проблем, а якщо старша то можлива відмова, не знаю чому так