Імміграція до Манітоби
-
А якщо наприклад людину звільнили, то скільки вона має часу аби не втратити вже отриману номінацію?
-
#usa #police #certificate #criminal #check #fbi #довідка #сша Ділюся інформацією стосовно отримання police certificate з США. 1) Робите відбитки пальців (FD-1164) у спеціалізованій конторі (я робив у FASTCHECK) - 73,50 cad. Робиться за 10 хвилин та віддається вам у руки. 2) заповнюєте анкету forms.fbi.gov/identity-history-summary-checks-review 3) заповнюєте Credit Card Payment Form www.fbi.gov/file-repository/idhsc-credit-card-payment-form.pdf/view. Буде знято 18 usd з вашої кредитки (~24 cad) 4) відправляйте все це через canada post. (18 cad звичайна відправка, 32 cad - прискорена, але canada post не гарантує, що прискорена прийде швидше :) ) Строк виконання: 21.07 - відправив. 03.08 - отримали у FBI 04.10 - забрав готовий Identity History Summary Request зі своєї поштової скриньки. Тож сумарно довідка обійшлась у приблизно 130 cad та зайняло біля 2,5 місяці. офіційне джерело www.fbi.gov/how-we-can-help-you/more-fbi-services-and-information/identity-history-summary-checks#Mail
-
То я правильно розумію як краще зробити: що якщо навіть я закінчив 9 клас у 2011 році В атестаті про повну загальну освіту пише що здобув її 2014 році То у полі Education вказувати роки навчання 10 років( бо якщо підрахувати то 9 класів і 3 роки в училищі то получаєтся 12 років ) і писати інформацію про роки навчання так само як атестаті вказано? А як тоді правильно зробити з професію ( Кваліфікованого робітника), тому що в дипломі пиши що здобув з 2011 по 2014 у тому самому закладі і в той же самий час де і здобув повну середню освіту ? Я вже опше заплутався як краще правильно зробити що ще гірше незробити
-
-
SWM вибірка частіше відбувається. А розгляд далі - однаково.
-
Ні, там де кількість років ставте 10.
-
По SWM ви можете змінити роботу. Потрібно тільки цю зміну роботи узгоджувати з офіцером.