Імміграція до Манітоби
-
Ви тільки цікавитесь імміграцією до Канади через провінційну програму Манітоби? Ось кілька відео, які дають відповідь на майже усі ваші запитання. №1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді №2 Що таке референс для імміграції в Канаду №3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації. До перегляду тільки після відео №1.
-
Може тут є хтось хто вже отримав резиденство приїхавши по CUAET? 😉
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, які саме документи потрібні для подачі на PR? Сім'я 3 людини. Дякую!
-
А після отримання номінації треба якось їм писати за повернення грошей чи вони самі їх повернуть?
-
а нам потім повернуть ці гроші як українцям? 😉
-
1. Мова спілкування українська або англійська. 2. Спробуйте написати в іншу групу, ця про інше. Тут обговорюють саме процес імміграції, подання на пр і тд. Для загальних запитань про Канаду є багато інших груп
-
Доброго дня, можливо хтось знає. У 17 років один буду летіти в Канаду. Знаю, що потрібен нотаріально завірений лист від батьків для подорожі дитини. Що потрібно для цього листа, чи довго його роблять і чи отримаю я його взагалі в Литві, якщо я громадянин України через консульство?
-
Розкажіть, не можу зловити слоти, щоб зробити дітям паспорти. Для подачі документів на ПР по провінційній програмі, обов'язково кожній дитині мати паспорт. Їхні візи вклеєні в мій паспорт, заявника чоловік
-
Доброго дня! В Український приймальний центр в Best Western на Wellington ave. треба йти тількі по запису? Чи можна відвідати в живій черзі? Бо щось найближчий апойтмент видає аж на наступний понеділок. Доречі, цей центр - він єдиний в Вінніпезі? Дякую!