Імміграція до Манітоби
-
Так про номінацію. Є робота де я неможу документально підтвердити, тому і неклиймив досвід роботи
-
Коли не працювали, то ставите дати від якого місяця і року і до якого не працювали і слово unemployed (безробітний).
-
У вкладці Employment потрібно вказати роботу за останніх пʼять років. Там потрібно розписувати де я імено працював. А якщо були такі моменти де що я непрацював як писати? Чи потрібно вписати дати моєї роботи і все?
-
Через консульства тільки закордонний паспорт можна зробити. Щодо внутрішнього, якщо він втратив чинність під час воєнного стану, то він залишається чинним до закінчення воєнного стану в Україні. Є спеціальна постанова кабінету міністрів про це. Він потрібен аж на федеральному етапі і, здається, він є документом, який необов'язково додавати.
-
Я б додав одночасно і там, де оригінал, і там, де переклад.
-
Ставте 1 рік.
-
Добре зрозумів вас. Дякую
-
Так, 12. А взагалі, якщо у вас присутні якісь нюанси з освітою чи роботою, які на вашу думку є нестандартними і можуть викликати якісь додаткові запитання потім в офіцера, то пишіть і додавайте відразу лист пояснення, де своїми словами (англійською, звісно) напишіть ось я такий-то вчився там-то, мій процес навчання розтягнувся довше, ніж зазвичай в інших людей з таких-то причин і т.п, дипломи і додатки додаю. Поставте себе на місце офіцера, якщо розумієте, що в певних моментах в нього можуть виникнути запитання, зразу додайте пояснення цих моментів.
-
@banofbot
-
t.me/katriii_shev
-
По всій Канаді
-
Атестат про повну загальну освіту получений у 2017 дата вступу до школи у 2005. Получаєтся 12 років, то напевне в ці графі по кількість років я думаю вибрати 12 років
-
Можна до