Імміграція до Манітоби
-
t.me/katriii_shev
-
і вам теж велике спасибі. я вам дуже вдячний. вибачте якщо турбував вас питаннями. у мене важкий випадок. намагаюся знайти відповідь.
-
так. я хвилююся з цього не прочитав назву. велике вам дякую. я вам дуже вдячний.
-
По всій Канаді
-
Атестат про повну загальну освіту получений у 2017 дата вступу до школи у 2005. Получаєтся 12 років, то напевне в ці графі по кількість років я думаю вибрати 12 років
-
Можна до
-
Манітобу, очевидно😃
-
ви 90 днів за яку провінцію писали?
-
Цього не підкажу.
-
90 днів це у всіх провінціях однаковий термін чи змінюється залежно від провінцій?
-
Ну так. Ви маєте медогляд пройти протягом 90 днів від дати прильоту. А виплату отримують протягом 2-3 тижнів
-
Дивіться в якому році їй видали шкільний атестат про повну середню І від дати вступу в школі відрахуйте і будете знати. Бо вам потрібно все одно скани цих атестатів і дипломів підкріплювати
-
значить я правильно розумію, що можна подати на виплату до здачі аналізів?
-
Ворк перміт отримується при прильоті відразу в аеропорту. Потім ви отримуєте SIN, потім хелс кард і лише потім проходите медогляд
-
Я порахував в загальному получаєтся 12 років школи. Але це була спеціалізована школа де девʼятирічна програма розтягнута на 10 років, тому що були проблеми зі зором. А там ще плюс два роки коледжу і получаєтся в загальному 12 років
-
а отримати ворк перміт, син та відкритий рахунок у банку можна тільки після здачі всіх медичних аналізів або до здачі аналізів?
-
Хто стикався з наступним: диплом бакалавра укр і англ. Як правильно завантажувати його? Сканувати повністю диплом і просто його завантажувати і вказувати в add info що це і оригінал і переклад? Бо у мене диплом прямо по змішаний укр і англійською
-
Або англійською
-
Всім привіт. Хтось підкаже. Приїде хлопець перший і за деякий час приїде його дружина з дитиною. Їм треба робити дозвіл на вивезення дитини з тієї країни, де вони знаходилися?
-
Будь ласка, українською мовою.
22 Jan 2023, 05:40
91019/231351
22 minutes ago