Імміграція до Манітоби
-
Фізично паспорт не потрібен на федеральному. Робите скан і подаєте аплікацію на нову візу
-
Подати заяву на одноразову виплати в 3к на дорослого можна після отримання work permit, sin і відкриття рахунку у канадському банку
-
Віч, гепатит, туберкульоз
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо зробили новий паспорт і треба вклеїти нову канадську візу, і в той же час на федеральному рівні запросили дані нового паспорту, чи можна розпочинати процес вклейки нової візи або фізичний паспорт якось може знадобитись на федеральному рівні?
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
-
Дякую велике, що все мені розжували 😅
-
А на федеральному рівні інші вимоги до перекладу?
-
Одночасно ні) Схама така, що ви самі можете перекласти свої документи та піти в іміграційний центр і там вам поставлять печатку про поавдивість цього перекладу. Цього на провінційному рівні достатньо. Особисто я так не робила, бо перекладала все через бюро в Україні. Там у мене є афідевіт та чюпечатка перекладача( без нотаріального завірення)
-
Тоді питання, чи треба мені і клятва від перекладача і печатка від них одночасно? Бо коли треба було міняти права в мене була клятва від мого імені (яку я не можу зробити на пр) і печатка вд них.