Імміграція до Манітоби
-
отримувала, в конвертах, хоча влаштована була офіційно ну договір по крайній мірі у мене був колись а фірма в інтернеті є, якщо добре пошукати) бо вона змінилися майже повністю після смерті начальника керівництво не виплатило нам останні 2 зп і ми перестали в них працювати тому і не дивно, що звʼязатися я з ними не можу
-
Добрий ранок Можете скинути приклад , як повинна виглядати справка від роботодавця з України про підтвердження досвіду роботи , будь ласка Шукаю по групі та не бачу🥲
-
Вам в любому випадку треба вказати де ви були та що робили цих 6міс. В мене такаж ситуація була. Я все вказував. Пояснень ніяких не потрібно і документів для підтвердження також.
-
Підкажіть що робити.. чи варто вказувати на федеральному рівні роботу з Польщі, якщо підтвердження того, що я працювала у них немає ніякого. Я намагалася звʼязатися з фірмою, відповіді - нуль. А працювала пів року в загальному. Єдине що, можу попросити працівників старих щось написати для мене, не знаю 😔 бо якщо офіцер подзвонить чи спробує зв’язатися, то відповідь може теж не дочекатися
-
Батьки, якщо вони в Україні, можуть зробити такий лист і переслати вам в Литву. Якщо ви всі в Литві, то через консульство, і треба ловити запис на прийом. В 17 років у вас повинен бути хтось, назвімо опікун, хто вас прийме і поселить, і накормить. Після 18-вже ні. Дуже сильно подумайте, чи летіти самому. Хіба що ви летите до родичів або на проплачене навчання і маєте місце в кампусі.
-
По запису ,немає живої черги