Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка, не можу подати дитину на виплати. В онлайн заявці пише помилку ІММ 1442 (помилка в номері UCI). В нашої дитини цей номер має два тіре. У когось є так? Дякую за відповідь!
-
Я знаю ,що воно дійсне Але в брата тризуб на свідоцтві ,а на цьому герб сссру Тому це старий зразок бланку Ну і ламінат на документах то) неправильно,тому хочу уникнути дурних помилок Дякую)
-
Добрий вечора я вже запитував про це але не отримав точної відповіді. Маю школу 9 класів і училище а диплома 3, також закінчив коледж 1.5 роки ( оцінював освіту у WES вони мені порахували що 1.5 роки після школи) В училищі після закінчення 3 років дали атестат про закінчення повної освіти і диплом кваліфікованого робітники (все дали одним роком) Таке питання може хтось стикався з цим: 1. Як правильно написати про закінчення середньої освіти ( бо якщо порахувати 9 закінчених класів і три роки в училищі то получаєтся 12 років)? 2. Як правильно вписати Кваліфікованого робітника (бо в додатку пиши що я його здобував 3 роки від того часу як поступив )? 3. Програму навчання тоді 10 років чи 12?
-
Немає такого поняття, як свідотство старого зразка! Хоть церковну метрику подавайте часів миколи2....Це дійсний документ
-
Доброго вечора! Довго шукала в чаті та не знайшла. Що писати по даних в "Education history", якщо я: 1) в закінчила 9 класів, поступила в коледж, шкільний атестат вони забрали, натомість в кінці навчання видали два - про закінчення школи та отримання освіти. Що там вибрати? Як там є тільки ten years secondary? 2) Що тоді вибрати в графі "program completed ", що стосується коледжу? 3) Бо в графі програми закінчення університету я вибрала "Master's degree", у мене диплом спеціаліста, який з 14-го року прирівнюється до диплому магістра.
-
Супер☺️ Дуже Вам дякую!🤗 Тільки розбираємось в цьому
-
Дуже Вам дякую Паспорт фізично лежить в цнап Але забрати нема кому,та й певно не віддадуть Але паспорт синя книжечка,не пластик,то такий витяг можна зробити з Дії?
-
Вище ось тільки що писали, що на федеральному етапі потрібен внутрішній ід Тому перепитую Вас,щоб знати точно
-
Дякую, я вкажу контактну інформацію агенції, а місце (адресу) і назву (заводу) я можу вказати там де працював, чи також агенції?
-
Пане Wes,а що порадите в такому випадку? Українського паспорта нема,тільки український біометричний і свідоцтво про народження старого зразка (93рік) і воно заламіноване(всі роки всюди приймалося) Як бути на федеральному етапі? Може в когось була така ситуація Дякую!