Імміграція до Манітоби
-
Пане Wes,а що порадите в такому випадку? Українського паспорта нема,тільки український біометричний і свідоцтво про народження старого зразка (93рік) і воно заламіноване(всі роки всюди приймалося) Як бути на федеральному етапі? Може в когось була така ситуація Дякую!
-
Яка помилка була у вас?
-
ніхто референс не надавав, мене особисто цікавить ця інформація на федеральний етап.. але якщо хтось би надавав лист, то скорше за все фірма через яку була працевлаштована але з ними зв’язку немає а от зі складом звʼязок є але я в них фактично працювала від агенції праці, а не напряму :(
-
Таке питания Я на федеральному етапі , вже 2 м чекаю на AOR Хочу полетіти у відпустку взимку , але починаю хвилюватися, бо по групам бачу , що люди за місяць отримували PR Що буде , якщо я буду не в Канаді на момент отримання ecopr? Віза автоматом анулюється? Тоді , як вʼїхати назад ?
-
Доброго вечора спільното. Питаннячко: чи хтось мав досвід в отриманні criminal check record (police certificate) з Італії?
-
Дякую, буду намагатися.
-
Якщо я працював у Чехії через агенцію працевлаштування, то контактну інформацію про роботу ( contact person, phone number)вказувати агенції чи заводу де я працював?