Імміграція до Манітоби
-
Треба вказувати того, хто надавав вам референс. Якщо листа немає , то я би особисто вказала фірму з якою був контракт
-
то саме цікавить 🫠
-
Таке питания Я на федеральному етапі , вже 2 м чекаю на AOR Хочу полетіти у відпустку взимку , але починаю хвилюватися, бо по групам бачу , що люди за місяць отримували PR Що буде , якщо я буду не в Канаді на момент отримання ecopr? Віза автоматом анулюється? Тоді , як вʼїхати назад ?
-
Дякую! Знайшла помилку.
-
Зайдіть у Eligiblity і там гляньте
-
Може бути що ще на етапі EOI?
-
Ви десь щось не правильно заповнили, вас система сприймає як міжнародного студента
-
Доброго вечора спільното. Питаннячко: чи хтось мав досвід в отриманні criminal check record (police certificate) з Італії?
-
Підкажіть, будь ласка, що означає ця помилка?
-
Дякую, буду намагатися.
-
Якщо я працював у Чехії через агенцію працевлаштування, то контактну інформацію про роботу ( contact person, phone number)вказувати агенції чи заводу де я працював?
-
Дякую.
-
На федеральному етапі.
-
Перечитав на офіційному сайті-вказано тільки про закордонний.
-
В чоловіка теж була така ситуація писали довіреність на ім’я тата і той пішов забрав оригінали
-
Так ви повинні повідомити про всі свої громадянства.
-
Тобто треба завантажити й паспорти інших країн також?
-
Мій атестат лишився в університеті. Я зв‘язалась із універом і мені відсканували мій атестат з дожатком і скинул на пошту. Шв дше за все ваш атестат уже знаходиться в архіві навчального закладу
-
Робив онлайн переклади через Україну, 1-2 дня, швидко і не дорого, потрібно тільки копії відправити документів
-
Так
22 Jan 2023, 05:40
91192/229753
10 minutes ago