Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора спільното. Питаннячко: чи хтось мав досвід в отриманні criminal check record (police certificate) з Італії?
-
Дякую, буду намагатися.
-
Якщо я працював у Чехії через агенцію працевлаштування, то контактну інформацію про роботу ( contact person, phone number)вказувати агенції чи заводу де я працював?
-
На федеральному етапі.
-
В чоловіка теж була така ситуація писали довіреність на ім’я тата і той пішов забрав оригінали
-
Так ви повинні повідомити про всі свої громадянства.
-
Робив онлайн переклади через Україну, 1-2 дня, швидко і не дорого, потрібно тільки копії відправити документів
-
Так
-
Панове, підкажіть будь ласка. А якщо я закінчив тільки 9 класів, не закінчив коледж та атестат із додатком лишилися у деканаті. Що вказати щодо освіти у MPNP заяві?
-
Можете сказати, щоб зазначили там, що протягом періоду працевлаштування розмір заробітної плати був різним і кілька разів збільшувався. Протягом останніх 6 місяців він був таким-то. Думаю, цього буде достатньо.
-
Дякую, Кириле, за відгук. Так, українське посвідчення, мав категорію В давно, у 2022 рокі здав категорію С. Видали посвідчення нове із. В й С разом. Чи не вважатиметься новизна мого посвідчення відсутністю досвіду по канадських мірках?