Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Підкажіть, чи може підліток 16 років самостійно отримати Manitoba Health Card та sin без присутності батьків? Опікунів теж немає тільки далекі родичі.
-
Дякую, бо кілька разів читала, що подаються одночасно з child та climate benefit. Ми на них також подалися ще як прилетіли
-
24 жовтня буде анонс програми для українців - родичів холдерів ПР карток, які прогнози ? Чи треба буде іспит з мови? Як хто вважає? Думаю , чи є сенс батькам розглядати цю можливість, чи ні.
-
Тільки з ПР можна податися
-
Вітаю, чи може мені хтось пояснити стосовно "rent assist" чи можемо ми ще не маючи статусу резидента подаватися на цю субсидію, та чи не буде це завадою для подачі на ПР?
-
🔫 @D1_maltseva кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @Kseniya_ExecutiveSearch, @bond0_07, Sergey Bagaev, @Yulia_Melnyk_V, @anameet, @Arxipova, @fedotovmen, @hamzaggs, Yuri Nakonechnyi, Natalie Morrigan Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Як банити? @western9
-
Чи є у вас посилання?
-
Може вас підвищили? Ноки посад співпадають? Бо якщо це принципово різні посади, то це може бути проблемою.
-
Менеджер надав один лист, а з хедофіса прислали інший
-
Вказала неповну назву компанії де працюю і посада має іншу назву
-
Які саме зміни ви маєте на увазі?
-
Вітаю! Чи можна вносити зміни після отримання EOI? Зараз я лише на етапі заповнення повної заявки на номінацію. Дякую
-
Кілька місяців тому я і ще один хлопець описували процес отримання довідки про несудимість з Чехії. Поставте в пошуку цього чату #Чехія.
-
Були випадки, коли офіцер писав до аппліканта (з гарними данними для ЕЕ) з проханням створити ЕЕ і він туди додасть номінацію. Але якщо ви зараз самі створите, то вам воно не треба, бо цей профіль не буде видно в номінації, його треба було додавати на самих перших кроках.
-
Хтось може підсказати Чи можна зробити Express Entry профайл зараз якщо я чекаю на номінацію більше 4 місяців ? Дякую 🙏
-
Я можу розповісти як взяти з чехії не потрібно вам платити
-
Вони тільки з Польщі роблять , з Чехії ні ?
22 Jan 2023, 05:40
91304/236942
30 minutes ago